Termeni si conditii

Termeni


Prin accesarea acestui site web, sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare, toate legile și reglementările aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru respectarea tuturor legilor locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui site.

Licente


Nu aveti voie sa :

-modifica sau copia materiale;
-utilizați materialele în orice scop comercial sau pentru orice afișare publică (comercială sau necomercială);
-încercări de a face inginerie inversă a software-ului conținut pe site-ul companiei noastre;
-elimina orice drept de autor sau alte drepturi de proprietate din Materiale;
-Redirecționați Materialele pentru o altă persoană sau „oglindiți” Materialele de pe orice alt server. Această licență se va închide automat dacă încălcați oricare dintre aceste restricții.

Disclaimer


Materialele de pe acest site sunt furnizate „ca atare”. Compania noastră nu oferă garanții exprese sau implicite și declină și neagă toate celelalte garanții, inclusiv, fără limitare, garanții sau condiții implicite de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop sau neîncălcare a titlului, proprietate intelectuală sau alte încălcări ale drepturilor. În plus, compania noastră nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la acuratețea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor de pe site-ul său web sau în legătură cu astfel de materiale sau de pe orice site legat de acest site.

Limitari


În niciun caz, compania noastră sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau profit, sau cauzate de întreruperea activității) care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materiale de pe site-ul nostru, chiar dacă companiei sau un reprezentant autorizat al companiei noastre a fost informat verbal sau în scris despre posibilitatea unor astfel de daune. Deoarece unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru utilizarea accidentală sau accidentală, este posibil ca aceste limitări să nu se aplice în cazul dumneavoastră.

Révisions et erreurs


Materialele care apar pe site-ul nostru pot include erori tehnice, tipografice sau fotografice. Compania noastra nu garanteaza ca elementele site-ului sau sunt corecte, complete sau actualizate. Compania noastra poate aduce modificari materialelor continute pe site-ul sau in orice moment, fara notificare, inclusiv preturile si cotatiile produselor afisate. Compania noastră efectuează revizuiri regulate pentru a actualiza materialele.


Conexiuni


Compania noastră nu a examinat toate site-urile legate de site-ul său și nu este responsabilă pentru conținutul acestor site-uri. Includerea oricărui link nu implică aprobarea site-ului nostru de către compania noastră. Utilizarea oricărui astfel de site web conectat este pe riscul propriu al utilizatorului.
Modificări ale Termenilor și Condițiilor
Compania noastră poate revizui acești termeni de utilizare pentru site-ul său web în orice moment, fără notificare. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu versiunea actuală a acestor Termeni de utilizare.


Lege aplicabilă


Orice solicitare privind site-ul Companiei va fi guvernata de legile Statului Roman, fara referire la prevederile referitoare la conflictul de legi.

Condiții generale de utilizare a unui site web.