Teatrul Vasului „Wonder of the Seas” – 1400 de fotolii

Comandată de Royal Caribbean International în 2016 de la Chantiers de l’Atlantique din Saint-Nazaire și inaugurată în 2022, „Wonder of the Seas” este în prezent cea mai mare navă de croazieră din lume, cu o capacitate de peste 7.000 de pasageri și 2.300 de membri ai echipajului repartizați pe 18 punți, 2.867 de cabine și 64 de suite.

Constient de problemele de mediu, are un sistem de ultimă generație de tratare a apelor reziduale, un sistem de recuperare a energiei, filtre de apă pentru curățarea gazelor de eșapament și o cocă special concepută pentru a reduce rezistența la înaintare și a îmbunătăți eficiența combustibilului: o versiune îmbunătățită a navei surori Harmony of the Seas. Propulsia este asigurată de motoare ABB azipod. Elicele sunt montate pe motoare electrice cu o bază detașabilă la 360 de grade pentru o manevră optimă.

Unul dintre punctele de atracție de pe „Wonder of the Seas” este teatrul, care oferă o zonă de divertisment spectaculoasă pentru pasageri. Teatrul este dotat cu tehnologie de ultimă generație, efecte speciale și o scenă impresionantă. Acesta poate găzdui până la 1.400 de pasageri în același timp pentru spectacole de comedie, concerte, producții de pe Broadway și alte tipuri de divertisment live.

În acest teatru, Fininvest International, sub conducerea lui Quinette-Gallay, va fi implicată în fabricarea cutiilor și a cotierelor, precum și a structurilor spătarului. Pentru producția acestora vor fi utilizate placaj de mesteacăn și MDF. Prelucrarea se va face cu ajutorul unor mașini cu comandă numerică. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.