Shangyin Opera House – Shanghaï : 1200 de fotolii

Introducere
Shangyin Opera House, situat în districtul Xuhui din Shanghai, în apropierea fostei Concesiuni Franceze, este o clădire emblematică care atrage atenția iubitorilor de operă din întreaga lume. Proiectată de arhitectul francez Christian de Portzamparc, care combină eleganța și acustica excepțională, această operă modernă a devenit un loc de vizitat obligatoriu pentru spectacole artistice de înalt nivel. Cu o capacitate impresionantă și o locație strategică, Opera Shangyin a devenit o bijuterie culturală în Shanghai.

Un design arhitectural remarcabil:
Opera din Shangyin se remarcă prin designul său arhitectural remarcabil. Clădirea se ridică maiestuos pe Tianping Road, oferind o fațadă elegantă și contemporană. Liniile curate și materialele de înaltă calitate folosite în construcție reflectă atât modernitatea, cât și eleganța. Arhitectura Operei din Shangyin Opera House integrează elemente tradiționale chinezești cu inovații contemporane, creând o simbioză armonioasă între trecut și prezent.

O experiență acustică excepțională:
Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale Operei Shangyin este acustica sa excepțională. Designerii au acordat o atenție deosebită calității sunetului din sală, permițând publicului să se bucure pe deplin de reprezentațiile muzicale. Fiecare notă, fiecare cuvânt cântat, rezonează clar și precis, creând o atmosferă imersivă care captivează publicul. Fie că este vorba de operă clasică, balet sau alte spectacole muzicale, acustica sălii de Shangyin opera house este la fel de bună ca cea a celor mai mari săli din lume.

Shangyin Opera House în cifre:
O sală imensă de 30.000 de metri pătrați. Este o clădire futuristă în formă de instrument muzical care poate găzdui până la 1200 de spectatori. Are o acustică excepțională și a fost proiectată pentru a găzdui atât spectacole de operă clasică, cât și spectacole tradiționale chinezești. Spectatorii se pot bucura de grandoarea sălii de operă în timp ce stau confortabil în scaune de calitate, care au fost atent selectate pentru a asigura o experiență plăcută.

Sub îndrumarea lui Quinette-Gallay, am produs structurile spătarului în formă de valuri, manșetele și husele perforate și lăcuite ale scaunelor. Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare.