Recital Concert Centre de la Melbourne: 1000 de fotolii

Melbourne, capitala statului Victoria, este al doilea oraș ca mărime din Australia după Sydney și are o populație de aproximativ cinci milioane de locuitori. Descris ca fiind capitala culturală și sportivă a Australiei, Melbourne este citat de multe ziare ca fiind cel mai plăcut de locuit oraș din lume. Istoria sa începe în 1835, când primii coloniști s-au mutat în Port Philipp Bay, atrași de fertilitatea terenurilor din jur. Goana după aur din 1850 a transformat orașul într-o metropolă, iar dezvoltarea sa a fost flamboaiantă până la sfârșitul secolului al XIX-lea, după cum o dovedesc numeroasele clădiri construite în perioada victoriană.

Melbourne se mândrește cu una dintre cele mai prestigioase săli de concerte din emisfera sudică: Recital Concert Centre. Programul este foarte bogat: peste 500 de spectacole sau evenimente pe an, peste 200.000 de vizitatori în fiecare an.

Această sală a fost renovată cu ocazia celei de-a 100-a aniversări. Interiorul sălii a fost căptușit cu pin australian pixelat pentru a oferi cea mai bună redare posibilă a timbrurilor instrumentelor.

Scaunele vor fi proiectate de Quinette-Gallay pentru a echipa această sală excepțională. Aici, Fininvest International va fi implicată în producția de tâmplărie, în special a cotierelor din fag masiv și a structurilor spătarului din placaj de fag. În total, în această sală vor fi instalate 1000 de locuri. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.