Fotoli pentru Sultanat de Oman – Royal Opera House Muscat

Muscat îi face pe toți să se gândească la un soi de struguri bine-cunoscut, cu arome fructate, dar puțini știu că este și capitala Sultanatului Oman. Cu toate acestea, este unul dintre cele mai vechi orașe din Orientul. Ptolemeu îl numește în hărțile sale „Cryptus Portus”, sau portul ascuns, iar Pliniu cel Bătrân îl numește Amithoscuta. În Evul Mediu, orașul și țara, la fel ca multe alte țări mici din regiune, au fost cucerite de o mare putere după alta, inclusiv de portughezi. Trebuie remarcat faptul că exploratorul chinez Zheng He a vizitat regiunea între 1453 și 1455. Din 1650, sultanatul și-a recăpătat independența, iar din 1749, a fost fondată dinastia Abu Said, care a rămas la putere până în prezent. Această stabilitate va permite orașului să devină un centru comercial de prim rang datorită comerțului cu mirodenii și materii prime din Africa.

Sultanul Qabbus a fost un mare iubitor de muzică clasică și artă, pasiune pe care a dezvoltat-o în timpul studiilor în Anglia. În 2001, a ordonat construirea Operei Regale din Muscat. A fost inaugurat oficial la 12 octombrie 2011 cu opera „Turandot” de Puccini. Acesta va găzdui artiști de renume precum Placido Domingo, Andrea Bocelli, Renée Flemming etc…

Cu o echipă de vânzări excepțională, Quinette Gallay a reușit să câștige contractul pentru Royal Opera House Muscat. Fininvest International va participa la proiect prin furnizarea de elemente din lemn pentru aproape o mie de scaune. Quinette-Gallay nu va ezita să creeze un fotoliu dedicat pentru acest loc excepțional, care va permite trecerea cablurilor, asigurând în același timp o întreținere ușoară. Specia folosită va fi fagul masiv sau placajul de fag, prelucrat CNC. Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare.

Vizită ghidată a Operei
Spectacol de inaugurare Turandot