Renovarea Théâtre de Mogador

Teatrul Mogador a fost construit de un finanțator britanic în 1913. A fost inaugurat în 1919, în prezența președintelui Statelor Unite, Franklin Roosevelt. În anii 1920, va găzdui Ballets Russes ai lui Diaghilev, Mistinguett, Tino Rossi și multe spectacole de operetă și musicaluri care îi vor face faima. Acesta va găzdui chiar și ceremonia Molières în perioada 2002-2006. La 25 septembrie 2016, a izbucnit un incendiu la subsol, ceea ce a necesitat o renovare completă. Teatrul se va redeschide în toamna anului 2017, după finalizarea lucrărilor de restaurare.

În colaborare cu Quinette Gallay Renaissance, Fininvest International va participa la renovarea a 1600 de locuri din teatrul Mogador din Paris. Quinette-Gallay va proiecta un fotoliu unic dedicat exclusiv acestui teatru.

Fininvest International va fi implicată în producția a peste 1.600 de fotoli, inclusiv cutii suport de cotiere, cotiere și structuri de scaune și spătare. Materialul folosit va fi placajul de mesteacăn, cunoscut pentru robustețea sa, combinând în același timp flexibilitatea și confortul pentru scaune și spătare. Piesele vor fi prelucrate de mașini cu comandă numerică pentru a garanta reproductibilitatea și precizia fiecărui ansamblu. Inserțiile pentru fixare vor fi furnizate de Unimerco din Danemarca. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.