Le Gouvy à Freyming-Merlebach: 700 de fotolii

Freyming-Merlebach este o comună din departamentul Moselle, ale cărei origini datează din secolul al XVI-lea. Se spune că fabricanții de sticlă din Merlebourg (Merlebach), moșia lui Faulquemont, apoi, în jurul anului 1590, din Freimengen (Freyming). Prefixul „Frei” înseamnă liber sau franc. Într-adevăr, în această perioadă, satul a obținut statutul de sat liber (scutire de taxe, inclusiv de taxa pe sare), ceea ce a atras noi locuitori. Începând cu 1850, creșterea industriei miniere a contribuit la dezvoltarea pe termen lung a satului, care a crescut de la o sută de oameni la peste cincisprezece mii.

Espace Théodore Gouvy poartă numele compozitorului franco-german Louis Théodore Gouvy, care a fost foarte cunoscut la vremea sa, dar a căzut în uitare în secolul XX. A fost autor a peste 300 de compoziții, inclusiv două opere și un requiem, și membru fondator al Société nationale de Musique. Sala va fi inaugurată în 2017. Este o sală privată, administrată de asociația de drept local Alsacia-Moselle.

Fininvest International va fi implicată în construcția structurilor din lemn ale scaunului și ale spătarului, precum și a cutiilor cu piedestal prezentate mai sus. Materialul utilizat va fi placaj de mesteacăn din Ucraina. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.