La Maison de la Culture du Japon à Paris: 570 de fotolii

La Maison du Japon (パリ日本文化会館), cunoscută și sub numele de Maison de la Culture du Japon, a fost inaugurată în 1997 de președintele francez Jacques Chirac și de prințesa Sayako. Sub creionul a doi arhitecți, unul britanic, Kenneth Armstrong, și celălalt japonez, Masayuki Yamanaka, o clădire cu aspect futurist va fi construită pe Quai Branly, care în 2021 va fi redenumit „Quai Jacques Chirac”, în semn de omagiu pentru numeroasele legături pe care acesta le-a creat cu Imperiul Levantului și cu Franța.

Casa Culturii Japoneze are 11 etaje: o bibliotecă, săli de expoziție și două săli mari multifuncționale, dintre care una are 500 m2, precum și un Pavilion de ceai din lemn. În mod regulat se organizează spectacole și conferințe, precum și cursuri de arte tradiționale japoneze, cum ar fi Ikebana, arta de a face buchete de flori, caligrafie, jocul de Go, Origami sau arta de a împături hârtia în forme etc.

Fininvest International va lucra la tâmplăria pentru aproximativ 500 de fotolii din sala de spectacole. Quinette-Gallay, care le va produce și le va instala, nu va ezita să conceapă fotolii dedicate acestui loc prestigios. Nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare.