Harpa Concert Hall Reykjavík – 2.381 fotoli

Considerată una dintre cele mai bune săli de concerte ale noului mileniu de către revista Gramophone, Harpa Concert Hall a fost premiată ca fiind cel mai bun loc pentru evenimente în 2011 și cel mai bun centru de conferințe din Europa în 2012 și 2016 de către revista Business Destination.

Harpa găzduiește Orchestra Simfonică Islandeză, Opera Islandeză și Reykjavík Big Band, care organizează concerte pe tot parcursul anului. Harpa găzduiește, de asemenea, Adunarea Generală a Consiliului Artic, o instituție interguvernamentală înființată în 1996 pentru a discuta și coordona o strategie ecologică și economică pentru țările din regiune.

Ca și cum ar fi „așezată pe mare”, fațada sa în formă de fagure de miere, realizată din sticlă de diferite culori, amintește de organele de bazalt. Complexul este împărțit în trei săli mari, cu un total de 2.381 de locuri.

Sub conducerea lui Quinette-Gallay, Fininvest International va produce tâmplăria pentru 2.381 de fotolii din trei săli. Cotierele vor fi realizate din lemn masiv și placaj cu ajutorul unor centre de prelucrare. Spătarul și șezutul scaunelor sunt realizați din placaj de fag, presat la cald și apoi frezat cu mașini CNC. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

Vizită ghidată