Cinema Majestic la Vesoul: 400 de fotolii

Vesoul este în prezent prefectura departamentului Haute-Saône din regiunea Bourgogne Franche Comté, cu o populație de aproximativ 18.000 de locuitori. Este un oraș înscris pe lista de patrimoniu. De-a lungul istoriei sale, datorită poziției sale strategice, construită pe dealul Motte, a fost râvnit de marile puteri vecine, precum Germania și Spania, și a suferit numeroase asedii și distrugeri ca urmare. În 1678, Vesoul a fost atașat definitiv la Franța sub Ludovic al XIV-lea: a început o eră de pace… urmată de un boom economic. În prezent, Vesoul este centrul logistic global al producătorului auto Stellantis.

Orașul și-a păstrat caracterul medieval și pitoresc, ceea ce poate fermeca mulți turiști în timpul unei plimbări prin centrul orașului superb de bine conservat.

Vesoul este, de asemenea, un oraș cinematografic. De peste 25 de ani, orașul organizează Festivalul Internațional al Filmelor Asiatice. Clasat printre primele zece evenimente cinematografice din Franța, acest festival este o ocazie de a descoperi cea de-a șaptea artă pe întreg continentul asiatic, de la Urali până în Orientul Îndepărtat. Aproximativ o sută de filme sunt proiectate la complexul Majestic, Espace des Lumières. Sunt zece săli de cinema și 1.900 de locuri in total.

Sub conducerea lui Quinette-Gallay, am produs cotierele și spătarele din lemn pentru 400 de fotolii. Pentru fabricarea acestora se va folosi lemn de CP din Ucraina, ceea ce asigură robustețe și durabilitate. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.