Chambre des Métiers et de l’Artisanat – Lille: 296 de fotolii

Cunoscută și astăzi drept „capitala Flandrei”, deși nu a făcut niciodată parte din zona de limbă flamandă, Lille sau „L’Isle” își datorează numele, în forma sa primitivă, unei insule din mijlocul mlaștinilor de pe Dêule. Oraș de negustori încă de la începuturile sale și producător încă din secolul al XVI-lea, revoluția industrială l-a adus în prim-planul industriei mecanice și textile. Reconvertit în sectorul terțiar în anii 1990, după declinul din anii 1960, Lille este al 19-lea oraș ca mărime din Franța și are peste un milion de locuitori, inclusiv în comunele învecinate.

La Chambre des Métiers et de l’Artisanat (CMA) sau Camera de Breslei este o rețea implementată pe întreg teritoriul Franței și are ca obiectiv susținerea întreprinderilor artizanale pe tot parcursul vieții lor, de la creație până la transmitere. Cea din Lille, cunoscută și sub numele de Chambre des Métiers et de l’Artisanat Haut de France, este dotată cu numeroase săli de reuniuni și conferințe de ultimă generație. Într-una dintre ele, vom fi implicați în realizarea tâmplăriei fotoliilor.

Vom folosi fag masiv pentru cotiere și placaj de fag pentru cutiile scaunului și ale spătarului. Toate aceste piese vor fi prelucrate pe mașini cu comande numerice pentru a permite o reproductibilitate perfectă. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.