Centru cultural Heydar Aliyev la Bakou – Mai mult de 1.000 de fotoli

Ridicându-se din nisipul deșertului, un centru cultural neobișnuit poartă numele lui Heydar Aliyev, care a fost liderul epocii sovietice în Azerbaidjan în perioada sovietică și apoi președinte al noului stat în primii ani de după independență.

Simbol al creșterii și dezvoltării dinamice a țării, nu este doar un centru cultural, ci și un mod de afirmare a locului său în lume. Clădirea, toată curbată, cu un aspect futurist, este dezvoltată pe nouă etaje și este împărțită în trei părți: Muzeul Heydar Aliyev, o bibliotecă și un centru de conferințe dotat cu un auditoriu de 1000 de locuri, săli de conferințe, restaurante etc.

Bazându-se pe același model ca și Centrul Cultural Sheikh Jaber Al-Ahmad din Kuweit, Quinette Gallay va crea un scaun dedicat acestui proiect. În acest context, Fininvest International va produce elementele din lemn care vor echipa toate scaunele. Acestea vor fi realizate din placaj de fag și din fag masiv pentru cotiere. Toate piesele vor fi prelucrate în atelierele noastre cu mașini cu comandă numerică. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.

Vizita rapidă al centrului cultural