Centre des Congrès de la Jonzac (Franța): 500 de fotolii

Comuna Jonzac este un municipiu în regiunea Charente Maritime (sud-vestul Franței, la o oră de mers cu mașina de Bordeaux). Primele documente istorice atestă prezența orașului Jonzac în secolul al XI-lea, odată cu construirea castelului său. Cu toate acestea, Jonzac a devenit un oraș abia în 1505, după construirea unei mănăstiri carmelitane pentru a-i proteja pe comercianți. Exploatarea carierelor de piatră vor avea să joace un rol important în dezvoltarea sa. Începând cu 1960, orașul a luat avânt, fuzionând cu orașele învecinate.

În 2017, orașul și-a inaugurat Centrul său de Congrese, un complex proiectat de „Architectures et Techniques”, împărțit în mai multe săli pentru diferite evenimente: seminarii, mese rotunde, spectacole, dans, muzică etc.

Fininvest International va fi implicată în proiectul de producție a structurilor de spătare, a cotierelor și a altor elemente de tâmplărie pentru aproximativ 500 de fotolii din „Espace Auditorium”. Materialul folosit va fi placaj de mesteacăn din Ucraina, prelucrat cu mașini cu comandă numerică în conformitate cu planurile furnizate de Quinette-Gallay Renaissance. Nu ezitați să ne contactați pentru orice informații suplimentare.