Auditorium Veolia : 200 de fotoli

Fostă Compagnie Générale des Eaux, fondată în 1853, grupul Veolia este în prezent unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de servicii publice, de gestionare a apei și de o gamă largă de activități legate de mediu și de natură.

Sediul central al grupului se întinde pe o suprafață de 45.000 m2 în Aubervilliers, la nord de Paris. Complexul, proiectat de arhitectul austriac Dietmar Feichtinger, este surprinzător de incolor, alternând doar lemnul și betonul. În formă de U, a fost creată o relație puternică între clădire și vegetație. Aceasta din urmă este prezentă la fiecare nivel al clădirii, de la parter până la terasele cu vedere spre grădini, fără a uita acoperișurile verzi. Mai mult, restaurantul are vedere spre Darse, un râu și, prin urmare, spre apă, care amintește de activitatea principală a grupului.

Auditoriul va fi dotat cu fotolii „cube” de la Quinette-Gallay. Aici, Fininvest International va realiza tâmplăria și cotierele pentru cele 200 de fotolii din cadrul proiectului. Nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare.