Auditorium „Espace Saint-Martin”, Paris: 350 de fotolii

Localizat la 199bis rue Saint-Martin, de la care își trage numele, Espace Saint-Martin este un complex de săli concepute pentru evenimente precum lansări de produse, seminarii, conferințe, expoziții și chiar aniversări de nuntă.

Clădirea este climatizată și arată atât modernă, cât și maiestuoasă în prezent, dar este, de asemenea, încărcată de istorie. Această istorie a început în 1910, sub numele de „Palais des Fêtes”. O premieră!

O sală de de 1.000 de locuri a fost destinate cinematografului și cafenea-concert. Datorită succesului său fără precedent, în 1915 a fost construit un al doilea cinematograf cu 1.050 de locuri, devenind astfel primul complex cinematografic din Paris. Intrarea era la 8 rue aux Ours, iar ieșirea din cinematograf la 199 rue Saint-Martin.

Ulterior a fost construită o altă sală, mai mică, care a dus numărul total de locuri la 3000. Această carieră strălucită a continuat până la 3 ianuarie 1961, când s-a închis. Au fost efectuate lucrări de renovare și o revizuire completă a clădirii pentru a o transforma într-un loc cheie pentru evenimentele pariziene.

Pariul reconversiei a fost un succes, iar Espace Saint-Martin se poate lăuda acum cu nu mai puțin de șase săli și o galerie de pictură. În sala de spectacole a acestui complex se va interveni, sub îndrumarea lui Quinette-Gallay, în realizarea cotierelor și a structurilor spătarilor.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.